5G

TDC 5G Mast Bramdrup, Kolding

Er 5G hemmeligt ?

I forbindelse med 5G udrulningen har vist sig et historisk fænomen. Vi oplyses ikke om 5G. Telebranchen har investeret enorme summer i at lægge et 5G kabel ud over hele kloden. Dette signal skal sendes fra enkeltstående master, der tilsluttes kablet. Det har i årevis været kendt for forskerne at det flade horisontale 5G signal ville komme. I Danmark betragtes og lanceres 5G som en kombination af 4G og 5G. Det er også tilfældet med sub 6, men ikke med selve 5G signalet. Disse 5G master har stået enkelte steder i flere år og registereres som 4G da der er både 4G og 5G indeni. Ultimo 2020 vil vi begynde at se dem poppe op massivt overalt. Deres placering er ikke efetr et mønster det er et spørgsmål om de geografiske forhold, da det er ekstremt svært at kalibrere. Signal og de trådløse transceivere skal være i vater og nøjagtig samme højde. Et historisk stort stykke ingeniør arbejde. Desværre informeres vi ikke. Det er stadig 2 signaler der ikke interfererer med hinanden. 5G er 5G og det er fladt og horisontalt. 4G er backup hvor 5G beam og 4G beam svigter. Fordi signalet i 5G kablet ikke er tændt vurderer teleudbyderne det lovligt at kalde det en mobilmast og ikke informere at den er 5G relateret og 5G forberedt. Det vil sige at uden information om hverken kabel eller mast, så vil Danmark ikke kunne opdage når 5G tændes. Derfor kan 5G info stolt her præsentere 5G senderen. 5G indføres uden at befolkningen ved hvordan 5G sendes. Ingen har indtil nu kunnet sige de vidste hvordan en 5G sender ser ud. Det må sige at være historisk. 5G er som forskning viser sig ikke hensigtsmæssigt sundhedsmæssigt set. Mange investorer og hele verdensøkonomien har ikke interesse i at stoppe 5G, og det gør at politikerne er nødt til at støtte udrulningen. Meget få har interesse i 5G, men har resten af os det, hvis vi fik information om 5G ? 

"3" Mast Harte Bramdrup, Kolding

Teleselskabet 3 skal også sende 5G, men under 1 GHz. De har købt licenser til 900 MHz båndet som er dedikeret til 5G. Dette er 5G til mobiler. Ikke det flade 5G signal, men 4G signal lavet til beamforming. Modsat 5G sub 6 vi ser igaderne nu, så foregår det hele inde i masten. Så 3 skal selv kun sende 4G baseret, men dem der køber licens her ultimo 2020 til 5G 26 GHz kan leje sig ind i masten. 5G er et indviklet spil telebranchen har sat igang 

Nationalpark Mols Bjerge
5G åbent hus

Ved Nationalpark Mols Bjerge på Syddjursland kan man opleve hele 5G systemet, med et eksklusivt kig ind i 5G transmitteren. Disse 2 billeder kan man sige viser hele 5Gs begge systemer. 5G der udrulles nu er ikke 5G. 5G lanceres som en blanding af 4G og 5G skønt to unikke generationer jo ikke er forskellige, hvis det er opgraderinger. 5G er ikke en opgradering af 4G. 5G er udviklet af 4G. 

Selvom man kendte 5G teknologien inden 4G, så har 5G brug for 4G for at kunne udvikles. Nu er 4G så kraftigt som det er muligt i forbindelse med egnethed til at lave beamforming. Det er det 5G der udrulles nu. Usandsynligt at small cells phased array beamforming vinder indpas nogensinde. Vi får ganske enkelt opskruet 4G solgt til os og præsenteret som 5G. Intet mindre end falsk varebetegnelse og uærlig markedsføring. Her er ikke tale om det der står med småt, der er tale om det der slet ikke står samt at der ydermere laves en form for dokumentfalsk ved registreringen på landets tekniske forvaltninger. Her kaldes det bare mobilmaster. Lovgivning er kørt i stilling så alt 5G relateret udstyr er “teknologi neutral”. Licenserne er teknologi neutrale, der skal ikke informeres om hvad master sender, og der skal som bekendt ikke søges tilladelse hos kommunen efter 2016. Der kan frit sættes master op uden at informere ifølge loven. Det er derimod ikke lovligt at sætte den mast op der står her i Mols. Masten er en 5G transmitter og selvom alle love er kørt i stilling så står de jo talrigt i Danmark og har stået der længe før udrulningen startede. Det danske folk bedrages. Det er tidens virkelighed. Beskrivelsen af masten fra Mols, giver et fingerpeg og er alletiders chance for faktisk at se 5G.

Vi starter med sub 6 (GHz). 4G+ de lange højtalere, runde skåle, små pindestænger og små bokse(MIMO, Full Duplex og small cells). Alt det til højre er 4G baseret og ikke rigtig 5G. Antennerne på billedet er herover er også 4G. Så hvor er 5G når ALT er 4G ???

5G er inde i cylinderne over og under 4G transmitterne på billedet herover. Her er forklaringen:

5G er en ny teknologi, der bringer flere frekvenser af gangen i interferens. Det skaber et helt nyt fladt horisontalt signal. Dette signal sendes i 360 grader ud fra cylinderne. 4G sender på flere frekvenser og det fortætter 5G ind til det flade signal igennem interferens. Så 5G er ikke en opgradering eller en ny generation. 5G er lavet af 4G, men ikke på samme måde som phased array. 5G er ikke beamet. 5G sub 6 er ikke lille 5G. 5G sub 6 er det 5G vi får. Ægte 5G er til noget andet. Ægte 5G er et beam ind i huset. 

4G senderne inde i masten sender kraftigt 4G, men bemærk det bliver svært at se når skjoldet ikke er taget af som her, og det er nærliggende at der er flere 4G sendere i cylinderen bag skjoldet, men det er der ikke. Det er udrulningsstrategi fra masteejernes side at sløre det. 5G over og under senderne i cylinderne fortætter signalet til en flad pandekage ud i 360 grader. Det er 5G, det er 5G signalet. Det ender i et beam ind i alle boliger og som den hemmelige og strategisk markedsførte udrulning kører, står vi ikke til at være betænkt underrettet….ligesom at husejerne først blev oplyst om den elektriske motorvej af højspændingsledninger ned gennem Jylland, dagen efter det var for sent og det var sat igang.

Vi får 5G at se den dag vi opdager det….nok desværre ikke før. Alle regeringer og telebranche over hele kloden holder tæt. Lokalpolitikere er fuldstændig på sidelinien.

4G electrosmog er inde i 5G og 5G står midt i electrosmoggen

Et smut i Nationalparken er altid hyggeligt…..


  

 

Nationalpark & 5G transmitter i elektrosmog.

5G i USA & England

USA er 2 år længere fremme i udrulningen end Danmark og England er 1 år længere fremme. 5g master popper op overalt og på de mest spektakulære steder camoufleres de. Således fældes pt træer i Danmark for at bane vej for 5G, da træer kan genere signalet. Dette holdes også nede i medierne og er fra by til by registreret som faktisk alt muligt andet, og det giver ofte uro i lokalsamfundene.

Arthur Firstenberg.
Uafhængig forsker.
Ekspert i mobiltelefoni og trådløs teknologi

5G info vil rigtig gerne have billeder af 5G master i Danmark. Indsend dem til admin@5ginfo.dk så lægges de op her på siden. Tak