5G, Politik & Bedrag. Har vi et valg ?

Minister lancerer 5G.
Vi blev ført bag lyset....det var kun 4G.

5G lynhurtigt internet

Efter udliciteringen af de første 5G licenser til TDC, Telia og 3 bebuder regeringen 5G udrulningen sat igang. Ingen information om 5G systemet følger med, men 5G lanceres som hurtigt internet og visioner om vækst i alle hjørner af erhvervslivet. 5G er vigtigt for Danmark og internetbrugere glæder sig. Gamere ser frem til spil der ikke hakker. At 5G ikke er til hverken internet surfere, gamere eller mobiltelefoner nævner ministeren intet om. Ministeren lannoncerer kun 5G sub 6 som er 4G og informerer ikke hvad 5G er. Om ministeren er klar over at 5G master ikke kan sende til internet brugere er tvivlsomt. Ministeren lancerer 5G sub 6 som 5G. Danskerne informeres IKKE om selve 5G kablet som nu er snart færdiglagt i Danmark. Regeringen lancerer 4G kablet som værende 5G. 5G lanceres reelt med “falsk varedeklaration”. 5G termen bruges om alt sendeudstyr i Danmark rent politisk. Faktisk fra radio, tv 2G, 3G og opefter…alt er i dag politisk set 5G da mellemteknologi kan lave en 5G lignende stråle. Det kraftigste signal verden nogensinde har set skal sendes trådløst ud over os uden at regering er bekendt med det, og hvad måske berører flere uden at befolkningen er informeret. 5G master og vel at mærke dem der officielt ikke er her endnu, står i dag registreret som 3G og 4G i papirerne men det er master der skal sende 5G (26 GHz). Regeringen oplyser at 5G ikke er startet endnu og starter i Nordsjælland, men inden da er 5G master allerede sat op i hele Danmark registreret som andet standard udstyr. I 2016 blev loven lavet om så sendeudstyr ikke skal ha tilladelse fra Kommunen for at blive sat op. Derfor kan det sættes op indenfor lovens rammer, men der står 5G master ved siden af matrikler hvor husejere ikke er informeret. Det er den politiske virkelighed. 5G info formidler ikke holdninger, men fakta er at politikken ikke tager højde for at 5G er 2 systemer. Politikken undersøger ikke 5G. Politikken “sælger” 5G. Derfor er oplysning og transparens omkring 5G et politisk krav, der ikke indfries. Om det er danskernes ønske eller manglende kendskab til 5G vides ikke. DET VIDES IKKE HVORFOR AT 5G IKKE KAN KOMME SOM KABEL IND I HUSET. DEN INFORMATION HAR DANSKERE IKKE FÅET TRODS AT MANGE ØNSKER 5G KABLET IND I HUSET.    

Hvad er fakta ?

5G holdes direkte hemmeligt for befolkningen og det vil videre læsning dokumentere. Denne sektion er evidens for at, vi bliver oplyst ukorrekt om 5G. Danmark har ikke 5G, og det der udrulles i dag i Danmark er ikke 5G. 5G er kun sat nok op få enkelte steder i verden, til at virke nu, og det er ikke lanceret ud til brug endnu. At kalde det bedrag, kræver et faktatjek og 5Ginfo vil gerne komme evt tvivl i forkøbet. Mandag Morgens TjekDet er fuldt ud informeret og inviteret til faktatjek. De har afvist. Justitsministerie og miljø/teknologi ministerie er fuldt ud informeret og har ikke indvendelser. TDC og telebranchen er informeret og forespurgt hvordan udstyr, der skal sende 5G ser ud. TDC Group, TDC presseudvalg og YouSee kundeambassadører har afvist kendskab. TDC er forespurgt aktindsigt på hvad 5G er eller hvordan udstyr ser ud, men tilbagemeldingen er at den information ikke udleveres. Dette er fakta. Vi lyves for om 5G. Danmark har ikke 5G. 4G er blevet opgraderet og det kaldes flere forskellige termer, der er meget tingel tangel, der ligner 5G, men intet af det er 5G. Her på siden kan man se hvad der er hvad men det kan være en jungle. Når man ser igennem electrosmog og 4G EMF stråling så kan man se 5G. 5G Wifi, 5GEE, cellphone 5G kært barn har mange navne. Officielt hedder det 5G sub 6, men telebranchen holder denne term i deres egne bøger. Det er 4G og her i Danmark har telebranchen valgt at kalde alting 5G. Det er et faktum at Danmark og resten af verden føres bag lyset. Danskerne er oppe imod hårde odds, da 4G+ lanceres som 5G….Det bedrag laver bølger dybt ud i samfundet. Det sætter spørgsmålet om strålingen er farlig i relief. Hvis vi ikke må kende det udstyr, der sender 5G, hvordan kan vi så vurdere ?

Har vi et valg ?

5G info siger ja…..men tiden er knap….vi skal tale om 5G transmitteren. Politikerne har et ansvar. Det er ALTSAMMEN 4G. Vi blev narret af en dygtig sælger 

DANMARK

Danmark har kun 4G+. 

Vores naboer

Norden & Tyskland har kun 4G.

Tyskland begyndende 5G omkring Dortmund…..Ruhr distriktet og Berlin. 5G i Helsinki Finland

Massivt 4G electrosmog og kraftig EMF stråling i Europa

I Frankrig diagnosticeres EHS Electro Hyper Sensitivitet.

Her anerkendes det at stråling er skadeligt.

Hvor har de så 5G ?

Der udrulles i skrivende stund 5G på udvalgte steder. 

I Monaco, Bahrain, Dubai, USA, England, Irland og Sydkorea er 5G implementeret. Budapest har 5G. Monaco ser ud til at være første sted i verden hvor både sub 6 og MM Wave er implementeret Marts 2020.

LILLA er de steder hvor 5G MM Wave transmitter er blevet tilsluttet 5G kablet CRYSTAL LINE

 

 

Alt under 6 GHz er 4G

5G MM Wave starter ved 20 GHz.

 

Kina har den kraftigste stråling i hele verden. Intet andet sted er den 5 GHz.. Kina har verdens kraftigste 5G sub 6…..Det er 4G

 

USA har verdens kraftigste 5G og flest systemer

 

2 slags fiber kabler

5G er flere kabler. Det indeholder alle G`erne plus 5G selv. Det integreres i masten modsat 4G der sendes direkte umodificeret fra kablet. 5G danner interferens. Som man kan se er farverne de samme, som i 5G verdenskortets illustrationer. Disse kabler ligger ikke sammen med de normale fibre. 5G kaldes CRYSTAL LINE i fagsprog og går gennem alle danske byer men. Det kan ikke kables ind i huset, vi skal ha det til smartbolig trådløst ude fra kablet ude i byen. Der sættes 5G transmittere i dette kabel. 

4+ er blot mere af det fiber vi kender og det udvides bare så flere og kraftigere 4G transmittere kan komme i brug.

5G Kablet

                Alt om 5G Facebook gruppe