Ny infrastruktur

Smart samfund

5G kommer til at ændre alles liv.

Kommer det til at hjælpe os ?

Fremtiden har svaret

5G kræver politisk hjælp. Som loven er nu kan 5G faktisk ikke udrulles. Der er udfordringer. 

Ny Politisk substans eller mangel på samme

Smart politik

Energistyrelsen holdt i foråret 2019 auktion og udliciterede licenser til 700 MHz, 900 MHz og 2300 MHz (2,3 GHz). TDC, Telia og 3 har købt licenser i disse bånd, dog kun TDC har licens til 2,3 GHz Ultimo 2020 udliciteres 1,5 GHz, 2,1 GHz, 3,5 GHz samt 26 GHz. 26 GHz er et helt andet system end vi kender nu. 

Frekvenserne er teknologineutrale, så der er ingen krav om at de skal bruges til en bestemt teknologi f.eks. 5G.

700 MHz, 3,5 GHz og 26 GHz er af EUs Radio Spectrum Policy Group (RSPG) blevet identificeret som pionerbånd for 5G i Europa, hvor de forventes at blive introduceret på 3,5 GHz båndet.

 

Teleselskabet 3 skal sende 5G på 900 MHz.

Ingen politiker i Danmark kan pt udtale sig om 5G 26 GHz.

Telebranchen kan heller ikke. Der udleveres ikke aktindsigt i 5G 26 GHz. Dette er dagens politiske status på 5G. Dette er 5G info. Fakta er at fakta om 5G MM wave signal og sendeudstyr til 26 GHz ikke findes officielt. 

Justitsministeriet er informeret om dette. 5G info afventer svar.

Smart Medie ?

Folketingsmedlem Mads Fuglede udtaler på TV at 5G bekymring er konspirationsteorier. DR laver fake news om at bekymringerne er iværksat af rusissk propaganda spredt på Youtube.

 Danmark har en EHS forening for mennesker der lider af allergi og særlig sensitivitet overfor bestråling. Foreningen vokser eksplosivt i denne tid og gør et stort arbejde for at stoppe 5G